Laat je camera voor de vakantie schoonmaken

28 mei 2019 23:54:21

Ben je al bezig met de vakantie? Ga in ieder geval met een schone camera op vakantie.

Fotocamera reinigen

Zit er een stofje op de sensor van je spiegelreflex- of systeemcamera of moet je camera voor de vakantie nog even door de "check & clean". Geen probleem! Laat voor de vakantie nog even snel je fotocamera nakijken? Tijdens de NEBO Check & Clean dagen wordt je camera helemaal gratis schoongemaakt en nagekeken. Afhankelijk van het model fotocamera zal dit enige tijd in beslag nemen.

NEBO professioneel fotocamera reinigen

De check & clean wordt uitgevoerd door professionele technic van NEBO. Zij leggen je graag uit hoe ze te werk gaan, zodat je de fotocamera in de toekomst ook zelf kunt reinigen met een fotocamera schoonmaakset of Sensor Reiniging Kit. Het reinigen van de sensor vraagt een apart behandeling. Wanneer je met een spiegelreflexcamera of systeemcamera foto's aan het maken bent, kan er tijdens het wisselen van je objectieven stof op de sensor van de camera komen. Dit zorgt voor kleine ronde vlekken op de foto's die vaak nog meer naar voren komen bij het fotograferen van egale vlakken zoals de lucht. Wij willen graag dat je met een schone sensor op vakantie gaat. 

Sensor camera reinigen

Tijdens de Check & Clean dagen komen de experts van de leveranciers bij NEBO langs, die dan de sensor van je camera voor slechts € 15.- reinigen! Normaal kost het reinigen van de sensor € 59,- Ze maken trouwens niet alleen je sensor schoon, maar geven je camera meteen een check-up, zodat je zeker weet dat de camera optimaal functioneert. Wil je graag zelf je sensor leren reinigen? De experts van NEBO de fotospecialist die op deze dag aanwezig zijn op alle vestigingen in Den Haag en Pijnacker-Nootdorp leggen dit graag aan je uit.

NEBO sensor cleaning

Fotocamera mee op vakantie

Veel artikelen zijn op deze dagen extra gunstig geprijsd. Om er voor te zorgen dat je camera tijdens de vakantie schoon blijft geven wij tijdens de check & cleandagen 20% extra kassakortingen op alle schoonmaakartikelen. Om je camera goed te beschermen geven wij echt alleen tijdens de check & cleandagen 25% extra korting op camera tassen en camera rugzakken. De specialisten van NEBO staan tot en met de aankomende zomervakantie voor je klaar. De Check & Clean voor je camera is gratis. Zorg wel voor een camera met een volle accu en geheugenkaart. 

Tijd & Locatie
Op 27, 28 en 29 juni Alle vestigingen in Den Haag en Pijnacker-Nootdorp
Op 25, 26 en 27 juli  Alle vestigingen in Den Haag en Pijnacker-Nootdorp

Noteer deze data alvast in je agenda.

Geplaatst in Nieuws door

NEBO de fotospecialist