Black Friday deals | Top 3 camera’s voor professionals

19 nov. 2019 09:19:53

Black Friday deals | Top 3 camera’s voor professionals


Wanneer je op zoek bent naar een fotocamera op het hogere niveau dan kom je toch al gauw uit bij een full frame camera. Een full frame camera heeft namelijk meer mogelijkheden en een hogere kwaliteit dan de “gewone” fotocamera. De kwaliteit van de foto is dan werkelijk van uitzonderlijk hoog niveau en er is geen sprake meer van een kropfactuur. De volledige sensor wordt dus gebruikt.

Top 3 fotocamera’s

Zoals inmiddels bekend voor onze vaste klanten en volgers: rond Black Friday en Cyber Monday hebben we altijd spectaculaire aanbiedingen. Kijk op onze Black Friday Deals pagina voor alle aanbiedingen.
Dit jaar lichten we een aantal toppers uit de collectie toe. In dit artikel de top 3 beste fotocamera’s voor professionals.

Sony A7III met 28-70 zoomlens

De Sony A7III camera is een systeemcamera met een full frame sensor. Het autofocussysteem van de Sony A7 III is razendsnel en herkent het oog van het te fotograferen onderwerp. Dit werkt echt heel prettig wanneer het onderweg zich voortbeweegt. Door de scherpstelknop schiet jij je plaatjes razendsnel. Een ISO-bereik, de lichtsterkte van sensor, reikt tot maximaal 204.800 en laat je zelfs onder moeilijke lichtomstandigheden scherpe en duidelijke foto's maken.

Sony A7III met zoomlens

Filmen met fotocamera

De Sony A7 III is zeer degelijk ontworpen en voelt goed aan wanneer je de camera beetpakt. Het aanbod full frame lenzen van Sony is enorm te noemen. Onder de fotografen die graag naast het fotograferen ook de camera gebruiken om 4K videobeelden mee vast te leggen zijn de kritieken echt zeer positief te noemen. De Sony A7 III met 28-70 zoomlens is qua prijs en kwaliteit verhouding echt een aanrader te noemen.

Nikon Z6 full frame systeemcamera

De Nikon Z6 fotocamera is een vrij nieuwe professionele full frame systeemcamera met een aantal zeer aantrekkelijke mogelijkheden. Zo stel je scherp met maar liefst 273 autofocus punten die 90 procent van je scherm innemen. Stel zelf je scherpstelsnelheid en reactietijd in naar eigen voorkeur om de beste foto's te maken. De Nikon Z6 filmt daarnaast ook in 4K resolutie zodat je haarscherpe videobeelden maakt.

Nikon Z6 full frame systeemcamera

Fotograferen zonder flitser

De lichtsterkte van deze camera is werkelijk uniek te noemen. Je kan eigenlijk stellen dat je voor deze camera geen flitser meer nodigt hebt. Je fotografeert dus veel meer met bestaande licht wat de kwaliteit van de foto alleen maar ten goed komt. Ook de Nikon Z6 systeemcamera voelt goed aan ligt prettig in de hand, voor de fotografen die van een beetje body houden.

Canon eos RP full frame systeemcamera

De Canon EOS RP is een kleine full frame systeem camera. Deze EOS RP is zeer licht van gewicht en heeft in de camera een duidelijke menu structuur. Per onderwerp wordt in het menu aangegeven wat de camera precies met deze instelling doet. De Canon eos RP is laag geprijsd en zeer aantrekkelijk wanneer je al in het bezit bent van een Canon eos spiegelreflex camera en je graag zou willen overstappen naar een Canon full frame camera.

Canon eos RP full frame systeemcamera

Canon lenzen hergebruiken bij nieuwe fotocamera

De Canon eos RP heeft de mogelijkheid  om door middel van een adapter die vaak bij de camera in de doos wordt meegeleverd je oude Canon lenzen te kunnen gebruiken. Het neigbare LCD touchscreen scherm maakt deze camera zeer aantrekkelijk voor vloggers. De Canon eos RP full frame systeemcamera is speciaal gemaakt voor fotografen die graag aan natuur, landschappen of portretfotografie doen.

Geplaatst in Nieuws door

NEBO dé fotospecialist