Wegwerpcamera's

Wat is een wegwerpcamera?
De wegwerpcamera’s zijn al tientallen jaren op de markt en zijn nog steeds niet weg te denken. Een wegwerpcamera is een camera voor éénmalig gebruik en waar je een bepaald aantal opnames mee kan maken. Het aantal opnames verschilt per model. Heb je toch liever een camera waar je langer van kan genieten en oneindig veel situaties mee kan vastleggen? Bekijk dan alle andere camera’s.

Soorten wegwerpcamera’s 
In ons assortiment tref je verschillende soorten wegwerpcamera’s aan. Zo zijn er camera’s wat beschikken over een ingebouwde flitser en/ of een dimgevoeligheid. Naast de ‘normale’ wegwerpcamera, zijn er camera’s waarmee je onderwater avonturen kan vereeuwigen. De Fujifilm Quicksnap 800 Marine is geschikt voor zowel boven- als onderwater. Met deze wegwerpcamera kan je maar liefst 27 foto’s maken. Voor maar slechts €14,99 of goedkoper heb je al een wegwerpcamera in huis.

Service 
Prachtige foto’s gemaakt met je wegwerpcamera? Dan kan je naar één van onze filialen toe zodat wij de foto’s die je hebt geschoten kunnen ontwikkelen en afdrukken. Zo heb je ineens tastbare herinneringen van een bepaald moment of gebeurtenis. Extra leuk is natuurlijk om deze tastbare herinneringen een mooi plekje te geven zodat je kan terugdenken aan toen. Hiervoor hebben wij verschillende soorten fotolijsten, voor elk interieur hebben wij bijpassende fotolijsten. Wil je liever alle foto’s die je hebt gemaakt bij elkaar hebben? Dan is een fotoalbum een geschikte keuze.