Spiegelreflexcamera's

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Wat is een spiegelreflexcamera?
Een spiegelreflexcamera is een camera met een verwisselbare lenzensysteem. Een andere benaming voor een spiegelreflexcamera is SLR. Doordat de spiegelreflexcamera een verwisselbare lenzensysteem bevat kan je gebruik maken van verschillende objectieven om zo de mooiste plaatjes te nemen. 

Objectieven
Er zijn verschillende soorten objectieven die je kan aanschaffen voor je spiegelreflexcamera. Objectieven kan je los kopen zodat je bij elk moment met de juiste objectief een foto kan maken, zo beschikt je foto over een optimale kwaliteit. Zo heb je een zoomlens die je dichterbij de actie brengen. En de groothoekzoom lens is geschikt voor zowel foto’s en video’s  Op zoek naar een spiegelreflexcamera waar je je foto’s en films gelijk met andere kan delen? Dan is de Canon EOS 760D reflex echt iets voor jou.

Filmen met je spiegelreflexcamera
Behalve foto’s schieten kan je ook filmen met je spiegelreflexcamera. Met je spiegelreflexcamera kan je professionele films maken. In ons assortiment bieden wij verschillende producten aan wat ervoor zorgt dat je films beschikken over een hoge kwaliteit. Onder andere bieden wij verschillende soorten microfoons aan. De Sony XLR-K2M XLR adapter en richtmicrofoon is er één van. Deze microfoon zorgt voor opnameniveau aanpassingen, demping en wind- en ruisonderdrukking. Een draagtas en windscherm worden erbij geleverd dus je kan gelijk aan de slag met filmen!