Instant camera's

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tastbare herinnering met een instant camera
Een instant camera is ideaal als je het leuk vind om een tastbare herinnering te maken van een festival, dagje weg of vakantiekiekje. Met een instant camera kan je direct een gemaakte foto afdrukken op fotopapier. Nadat de foto op fotopapier is uitgeprint moet je enkele minuten wachten, iedere seconde wordt de print duidelijker tot hij klaar is met ontwikkelen. Zo heb je gelijk een tastbare herinneringen van een gebeurtenis, plek of moment. De uitgeprinte foto’s met een instant camera hebben een klein formaat. Tegenwoordig staan alle foto’s op je laptop en telefoon, dus het hebben van een tastbare herinnering van een gemaakte foto is des te leuker. De instant camera bied je ter plekke een foto aan, wat zorgt voor leuke herinneringen.

Benodigdheden voor een instant camera
Voor het schieten van een tastbare herinnering heb je niet veel nodig. Een instant camera, een cassette met films en een batterij om je instant camera op te laden. Per instant camera zijn er verschillende cassette met films wat zorgt voor een mooi plaatje. Ben je een dagje weg en wil je je instant camera in handbereik hebben? Een draagband is hier de juiste oplossing voor. Eventueel bieden we ook tassen aan waar je je instant camera in kan bewaren en foto albums waar je je al je tastbare herinneringen in kan bewaren.

De juiste instant camera
In ons assortiment bieden we verschillende soorten instant camera’s aan. De Fujifilm Instax is leverbaar in verschillende opvallende kleuren en werkt op batterijen. Maak je veel selfies? Dan is de Fujifilm Instax 70 echt iets voor jou. Deze instant camera beschikt over een selfiemodus en werkt op krachtige lithium batterijen. Ben je er nog niet helemaal over uit? Bekijk dan gerust ons assortiment!