Drones

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Wat is een drone?
Een drone is een onbemand luchtvoertuig die je door middel van een smartphone, tablet of afstandsbediening op afstand bestuurd. Een drone kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Waarvoor vroeger een helikopter nodig was, wordt nu een drone gebruikt. Ook steeds meer hobbyisten gaan drones gebruiken. Dit komt omdat filmen met een drone spectaculaire beelden oplevert. De komende jaren wordt er steeds meer gebruikt gemaakt van drones. Ben jij er al klaar voor om met een drone te vliegen? 

Een drone kopen
Drones zijn er in allerlei soorten en maten en elke drone heeft andere functies. Bij het kopen van een drone is het belangrijk om na te denken wat je met de drone wil doen. Ben je een beginner? Kies dan voor een drone die je eenvoudig kan besturen. Voor mensen die in huis willen vliegen is een mini-drone goed geschikt. Deze drones kunnen goed tegen een stootje. Wil je buiten vliegen? Dan is een drone met GPS aan te raden. Door middel van GPS kan je nauwkeurig bijhouden waar je drone vliegt en in sommige gevallen zelfs vooraf instellen welke route jouw drone gaat vliegen. Door met je drone te filmen maak je bijzondere video’s, omdat je vanuit een niet vaak voorkomend perspectief filmt. Dit zorgt voor de meest bijzondere beelden.

Accessoires voor een drone
Het toevoegen van accessoires aan je drone kan zorgen voor extra plezier, maar is ook handig als een onderdeel van je drone kapot is gegaan. Met een extra accu kan je nog langer vliegen met je drone. Ook verkopen wij camera’s voor aan de drones en verschillende soorten propellers. Om je drone mee op pad te nemen zijn er speciale opbergkoffers waarin je drone en accessoires veilig opgeborgen kunnen worden. Wil jij je drone nog beter besturen? Dan kan je gebruik maken van volgsystemen en speciale afstandsbedieningen. Accessoires zorgen er dus voor dat het vliegen met jouw drone nog leuker wordt!