Actioncams

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Actioncams voor de avonturiers
Tegenwoordig zijn de actioncams bij iedereen wel bekend. Er zijn diverse soorten actioncams, met verschillende instellingen zoals Bluetooth, Wi-Fi en belichtingsinstellingen. Met een actioncam is het mogelijk om foto’s en beelden vast te leggen vanuit bijzondere perspectieven. Voornamelijk worden deze camera’s ingezet voor het maken van video’s. Door te filmen vanuit verschillende perspectieven kan je sensationele video’s opnemen. Zo kan jezelf vastleggen vanuit je eigen oogpunt. Video’s die zijn opgenomen met een actioncam geven een werkelijke impressie van gebeurtenissen. Dit zorgt ervoor dat wanneer je de gemaakte beelden terugkijkt, de momenten herbeleefd en alle adrenaline weer door je lichaam voelt gieren. Heb je liever een camera waarmee het mogelijk is tastbare herinneringen te maken? Dan raden wij één van onze instant camera’s aan.

Actioncams geschikt voor elke activiteit
De actioncams beschikken over een stevige behuizing, dit zorgt ervoor dat de camera’s tegen een behoorlijke stoot kunnen. Hierdoor is geen enkele sport of activiteit onmogelijk om te filmen. Of je nou gaat bergklimmen, duiken, hockeyen, kayakken of skydiven, op een actioncam kan je rekenen. Naast de stevige behuizing, zorgt het kleine formaat ervoor dat de actioncam eenvoudig kan worden bevestigd op bijvoorbeeld het stuur van je motor of skies.

Toebehoren actioncams
Met de juiste accessoires worden de opnames met een actioncam nog spectaculairder. Een verlengstok, ook wel arm genoemd. Is een stick wat gebruikt kan worden als verlengstok, hierdoor kan je vanuit unieke perspectieven opnames maken. In ons assortiment vind je ook diverse filters van het merk GoPro. De filters plaats je gemakkelijk op de behuizing, deze filters hebben haar eigen reden voor gebruik. Er is bijvoorbeeld een speciale filter, waar je tijdens het snorkelen gebruik van kan maken.