Betalingsmogelijkheden.

Via onze winkels:

  • Contant
  • PIN
  • Creditcard / alleen Visa en Mastercard

Via onze webwinkel:

  • I-Deal
  • Bancontact
  • Creditcard / alleen Visa en Mastercard
  • Vooruitbetaling
  • Rembours

iDEAL:
U plaatst een bestelling in onze webwinkel. Bij het afrekenen van de bestelling kiest u als betaalmethode iDEAL en selecteert u uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en de webwinkelier wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Credit Card:
Wij accepteren Credit Card betalingen bij afhalen in onze winkel en bij afrekenen op onze website. Wij berekenen hiervoor 2% provisie. Let op: In onze winkel zijn de pinautomaten voorzien van de nieuwste technologie; U dient dus altijd uw pincode van uw Credit Card in te voeren! Ook rekenen sommige banken dezelfde kosten bij het gebruik van Buitenlandse bankpassen. In dat geval zullen wij de 2% ook moeten doorberekenen!

Vooruitbetaling vanuit Nederland:
De werkwijze is als volgt: U maakt het totaalbedrag van de bestelling (u ontvangt dit via de mail) over op rekeningnummer NL74RABO0156869160 t.n.v. NEBO. U vermeldt bij de betalingsspecificatie het factuurnummer, zoals deze in de mail die naar u toe wordt gestuurd staat vermeld. Direct na ontvangst van uw betaling sturen wij de bestelling op, indien voorradig, en u ontvangt dan tevens de factuur.

Vooruitbetaling vanuit België:
De werkwijze is als volgt: U maakt het totaalbedrag van de bestelling (u ontvangt dit via de mail) over op rekeningnummer BE18731010174665 t.n.v. NEBO. U vermeldt bij de betalingsspecificatie het factuurnummer, zoals deze in de mail die naar u toe wordt gestuurd staat vermeld. Direct na ontvangst van uw betaling sturen wij de bestelling op, indien voorradig, en u ontvangt dan tevens de factuur.

Rembours:
Een rembours betaling is een betaling aan de deur met handtekening voor ontvangst. U kunt bij onze koeriers alleen contant betalen. Voorwaarden voor rembours levering:

  • Maximum remboursbedrag €1.500,-

Wilt u een bestelling met een hoger bedrag onder rembours laten bezorgen neem dan even contact met ons op. Wij kunnen niet het maximale remboursbedrag ophogen (dit is namelijk door PostNL vastgesteld) maar wij kunnen wel samen met u een passende tussenweg vinden.

Alle prijzen die op de site vernoemd staan zijn inclusief BTW tenzij uitdrukkelijk anders vermeld.